Treballem per a que la qualitat de vida dels gats de carrer sigui la més bona possible

PROCEDIMENT (CER)

Davant de la situació dels gats de carrer i de la problemàtica que se’n deriva, ens preocupem del control (captura, aliment, esterilitzacions, higiene i control sanitari) de 82 colònies de gats de Mataró, en col·laboració amb la nostra societat fundadora, la Societat Protectora d’Animals de Mataró.

El nostre programa de control de gats de carrer, persegueix reduir o acabar amb el problema de la proliferació  desmesurada d’aquests animals degut a l’abandonament de gats domèstics i de gats nascuts al carrer.

Any rere any, aquests animals es multipliquen formant colònies urbanes que acaben creant problemes de salut pública i de convivència amb els veïns. La nostra gestió suposa un control d’aquests gats centrant-nos en l’esterilització i control sanitari de les colònies creades

  • Primer contacte amb la colònia que es vol controlar i amb els seus alimentadors
  • Estratègia de captura amb la col·laboració – si és possible- dels alimentadors de la colònia
  • Captura dels animals
  • Esterilització dels gats capturats
  • Retorn a la colònia corresponent
  • Paral·lelament es vetlla per l’alimentació dels gats de les colònies i per la seva salut i el seu entorn, mantenint un control sanitari tant de l’espai com dels individus que constitueixen la colònia.

MUNICIPIS I ASSOCIACIONS PELS QUE TREBALLEM

A més a més dels gats de carrer de Mataró, ens encarreguem de l’esterilització i atenció veterinària dels gats de carrer de 12 municipis: l’Ametlla del Vallès, Argentona, Santa Eulàlia de Ronçana, Sant Antoni de Vilamajor, Rellinars, Pineda de Mar, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Cabrera de Mar, Arenys de Mar, Caldes d’Estrach i Sant Andreu de Llavaneres, en col·laboració amb Associacions o Ajuntaments.